Working on the new website, online very soon!
You can find our old website and archive here.

Current exhibition
22.04.18 - 15.06.18

Latifa Echakhch
Falling, lovely and beautiful
lees meer

Presentatie ledeneditie 2018: Kelly Schacht

22.04.18 - 22.04.18

Ieder jaar vraagt KIOSK een kunstenaar om een speciale ledeneditie te maken. Dit jaar is de ledeneditie van de hand van Kelly Schacht. De editie zal op 22 april, tijdens de opendeurdag van KASK / School of Arts, gepresenteerd worden. De editie It seems economical to make use of a character already in play refereert aan het scenario dat Kelly Schacht voor haar gelijknamige tentoonstelling in 2013 in KIOSK uitschreef, waarbij een minimale scenografie zich als een dialoog tussen figuranten, bezoekers en objecten in de ruimte ontvouwde. Dit (gebruiks)object verbeeldt een ontmoeting tussen een figurant en rekwisiet, en een vader en zijn dochter tijdens hun bezoek aan de tentoonstelling. Kelly Schacht (°1983, Roeselare, België) woont en werkt in Gent. In 2013 stelde ze tentoon in KIOSK onder de titel It seems economical to make use of a character already in play. Wil je KIOSK mee ondersteunen, dan kan je lid worden voor slechts €50! In ruil ontvang je onder andere de 2018 ledeneditie van Kelly Schacht. Voor meer informatie, zie de "support"-pagina.
lees meer

Lancering L’Internationale Online

Donderdag 18 september 2014, 20u00

Debat naar aanleiding van de lancering van het nieuw online platform voor onderzoek, informatie en discussie: L’Internationale Online.
Meer informatie hier.

School of Arts publicatie features Runa Islam

KASK&Conservatorium - School of Arts Gent brengt voortaan om de twee maanden een nieuwe publicatie uit met de culturele activiteiten van de school. In de aanloop naar Runa Islams opening in KIOSK werd alvast een korte reflectie over haar tentoonstelling 'Anatomical Study' geschreven, online na te lezen op de tumblr van School of Arts.

Nocturnes

Donderdag 16 oktober 2014
Donderdag 30 oktober 2014

Tijdens deze nocturnes is KIOSK open tot 22u00. Met telkens een rondleiding in de tentoonstelling 'Anatomical Study' om 19u30.

Runa Islam aan het woord over ‘Anatomical Study’

Nu online te bekijken via het Vimeo-kanaal van KIOSK: https://vimeo.com/109902212

Gent Matinee, zondag 7 december 2014

Welkom op de eerstvolgende Gent Matinee op zondag 7 december. Die dag openen Gentse galeries, musea en andere initiatieven voor hedendaagse kunst hun deuren van 11 tot 18 uur. Via deze link kan je een lijst en stadsplan met de deelnemende locaties terugvinden.